Cestujte s Právem21 a vyhrajte fotoaparát nebo reproduktor

Stránky kalendáře hlásí léto. Diáře plní termíny dovolených, radovánek u vody a grilování s přáteli. Co takhle využít chvíle oddechu a zasoutěžit si o skvělé ceny? Stačí se vyfotit s Právem21 a výslednou fotkou se pochlubit na Instagramu.

1. 8. 2020 ~red~

Bez popisku

Teplo, voda, cestování a spousta fotek – to vše k létu neodmyslitelně patří. Vezměte Právo21 s sebou a získejte možnost vyhrát Instax Mini 11 spolu s příslušenstvím (brašnou a filmy) nebo přenosný reproduktor Ultimate Ears Wonderboom 2. Možností, jak se zapojit, je hned několik. Vyfoťte se s naším logem, právě rozečteným článkem nebo třeba rozposlouchaným podcastem. Na fotce nemusíte být přímo vy. Soutěž probíhá od 1. do 31. srpna 2020 na sociální síti Instagram.

Fialová loga 

Zobrazte si pohodlně logo Práva21 na svém telefonu, tabletu či počítači. Stáhnout si ho můžete níže. Klepnutím ho získáte v plném rozlišení. Abyste ho stáhli do mobilu, stačí podržet prst a zvolit Uložit obrázek. Logo si můžete také vytisknout. Nebo si otevřete naše webové stránky či sociální sítě. 

Vyfotit, nahrát a označit

Nyní je na řadě to nejdůležitější. Vyfoťte Právo21 na cestách. Pokud hledáte inspiraci pro fotku, najdete ji níže.

Co s fotkou dál? Teď už to bude snadné. Stačí pouze tři kroky. Nahrajte fotku na svůj instagramový profil (ověřte si, že je veřejný), označte @pravo21_online a přidejte hashtag #Pravo21nacestach. Stories nebo příspěvek na zeď? Na tom nezáleží.

Pokud váš profil není veřejný, čeká váš ještě čtvrtý krok – abychom mohli fotku zařadit do soutěže, musíte nám ji navíc poslat do zprávy na Instagramu a přidat hashtag #Pravo21nacestach.

No a dál?

Hotovo. Pokud dodržíte zmíněný postup, jste ve hře. Po skončení soutěže vylosujeme dva výherní příspěvky. O vítězích i novinkách budeme čtenáře informovat na našich profilech na sociálních sítích. Sledujte nás na Facebooku i Instagramu a nic vám neuteče.

Ceny do soutěže věnovaly Vašíček a partneři s.r.o., advokátní kancelář a KROUPAHELÁN advokátní kancelář, s.r.o.

Více informací se dočtete v Pravidlech soutěže.

Ceny do soutěže věnovaly


Chcete vyhrát Instax nebo přenosný reproduktor?

1) Umístěte do svého příběhu nebo na zeď Instagramu fotku s logem Právo21.
2) Označte @pravo21_online na fotce.
3) Přidejte hashtag #pravo21nacestach.
4) Pokud není váš profil veřejný, musíte nám fotku navíc poslat do zprávy na Instagramu.


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info