Cestuj s Právem21 a vyhraj kameru

Stránky kalendáře konečně hlásí léto. Diáře plní termíny dovolených, radovánek u vody a grilování s přáteli. Co takhle využít chvíle oddechu a zasoutěžit si o skvělé ceny? Stačí přibalit do ruksaku Právo21, vyfotit se s ním a výslednou fotkou se pochlubit na Instagramu!

24. 6. 2019 ~red~

Bez popisku

Teplo, voda, cestování a spousta fotek – to vše k létu neodmyslitelně patří. Vezměte Právo21 s sebou a získejte možnost vyhrát Full HD videokameru Sencor 3CAM 2001 pro sport a volný čas či dva vouchery do wellness centra Infinit Maximus. Pokud nemáte tištěné vydání, nezoufejte, o šanci zúčastnit se rozhodně nepřijdete. Možností, jak se zapojit, je hned několik. Soutěž probíhá od začátku července do konce srpna.

Fialová loga všude, kam se podíváš

Pokud jsi z Brna nebo máš do této metropole bez metra v létě cestu, můžeš si vyzvednout logo na chodbách právnické fakulty, v její knihovně nebo v Piknik Boxu, který se nachází pár kroků od fakulty. Loga se budou objevovat i na dalších místech. Kde přesně? To se dozvíš ve stories na instagramovém účtu @pravo21_online. Tištěný časopis či logo ale můžeš pohodlně nahradit i zobrazením loga na svém telefonu, tabletu či počítači. Logo si můžeš stáhnout níže. Klepnutím zobrazíš logo v plném rozlišení. Abys ho stáhl do mobilu, stačí podržet prst a zvolit uložit obrázek.

Vyfoť, nahraj a označ

Co s fotkou dál? Teď už to bude snadné. Stačí pouze tři kroky. Nahraj fotku na svůj instagramový profil (ověř si, že je veřejný), označ @pravo21_online a přidej hashtag #Pravo21nacestach. Stories, nebo příspěvek na zeď? Na tom nezáleží.

Pokud tvůj profil není veřejný, čeká tě ještě čtvrtý krok – abychom mohli fotku zařadit do soutěže, musíš nám ji navíc poslat do zprávy na Instagramu a přidat hashtag #Pravo21nacestach.

No a dál?

Hotovo. Pokud dodržíš zmíněný postup, jsi ve hře. Po skončení soutěže vylosujeme dva výherní příspěvky. O vítězích i novinkách budeme čtenáře informovat na našich profilech na sociálních sítích. Sleduj nás na Facebooku i Instagramu a nic ti neuteče.

Více informací se dočteš v Pravidlech soutěže.

Chceš vyhrát kameru Sencor 3CAM 2001 nebo vstup pro dva do Infinit Maximus?

1) Umísti do svého příběhu na Instagramu fotku s logem Právo21.
2) Označ @pravo21_online na fotce.
3) Přidej hashtag #pravo21nacestach.
4) Pokud není tvůj profil veřejný, musíš nám fotku navíc poslat do zprávy na Instagramu.


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info